Zorghuizen

Fit aan huis in uw zorghuis 

Bent u opzoek naar iemand die uw bewoners laat bewegen, lachen en hun dag komt upgraden? Dan bent u bij Fit aan huis aan het juiste adres. Dat het in beweging blijven op oudere leeftijd belangrijk en gezond is hoef ik u niet uit te leggen. Ik heb hier iets leuks op bedacht dat nu al een bewezen succes is, dit succes zou ik graag met u willen delen.   

Als bewegingscoach kom ik bij uw zorghuis langs om samen met de bewoners op een leuke en speelse manier in beweging te blijven. Van oud Hollandse spelletjes tot dansen op muziek en met ze alle lekker plezier maken.

Bij Fit aan huis draait het uiteraard niet om wat ik wil maar staat de wens van de bewoners centraal. Ik doe er alles aan om de dag van onze ouderen en mensen met een beperking iets op te fleuren en dat lukt tot dusver erg goed. Zo kom ik al enige tijd bij Tante Toos de Harmonie in Rotterdam, dit is een zorgvilla voor mensen met dementie. Ik kom hier 1 keer in de week om met de bewoners te bewegen en plezier te maken. De reacties die ik van de bewoners en van de verzorging krijg zijn overweldigend, iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Dit is toch waar je het voor doet.

Zou dit ook iets zijn voor uw zorghuis? Ik weet het wel zeker! Ik zou graag met u en de bewoners kennis komen maken om te kijken of ik een leuke toevoeging zou zijn voor jullie.  

Mijn eerste les is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens de eerste les zal ik kennis maken met de bewoners en verzorgers. Na kennismaking zal ik met de bewoners gaan bewegen en licht actieve spelletjes doen om er zo achter te komen of zij het leuk vinden en tegelijkertijd kan de verzorging toekijken hoe de bewoners het ervaren.

Bent u benieuwd naar mijn verhaal? Wie ik ben en waarom ik dit doe, klik dan hier.

Voor meer informatie of vragen kunt u mij bereiken via Fitaanhuis@outlook.com of via het contactformulier.