Wie ben ik?

Even voorstellen

Mijn naam is Michael Liedgens en ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren in het ziekenhuis van Vlaardingen, maar opgegroeid in Maassluis, waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben een sociale jongen die positief in het leven staat en geniet van elke dag dat ik weer wakker mag worden. In een warm bed, met een dak boven mijn hoofd en in een veilige omgeving. Ik geniet enorm van de kleine dingen in het leven die zo normaal lijken, maar dat eigenlijk niet zijn. Waar dit vandaan komt leest u hieronder.   

Mijn verleden

De afgelopen 8 jaar heb ik gediend bij het Korps Mariniers, wat mij heeft gemaakt tot de persoon die ik vandaag de dag ben. Ik heb de afgelopen 8 jaar een hoop levenservaring opgebouwd en ben op plekken geweest waar velen niet zullen komen. Ik heb veel mooie dingen van de wereld mogen zien, maar helaas ook minder leuke dingen. Wat ik hiervan heb geleerd is dat je vooral moet genieten van de kleine dingen in het leven, dingen die eigenlijk zo normaal lijken maar dat niet zijn. Dingen waar andere mensen van dromen of hun leven voor op het spel zetten.                                                                                       

Tijdens de 8 jaar die ik bij de Mariniers heb gediend, heb ik geleerd wat discipline en doorzettingsvermogen is. Wat mij daar het meest van is bijgebleven is het volgende: wanneer jij een missie (een doel) voor ogen hebt en jij hier voor de volle 100% in gelooft, ben je bereidt om dit doel te bereiken. Aan de hand van dit motto wil ik mijn steentje bijdragen aan een gezond en vitaal leven voor onze ouderen en mensen met een beperking. In mijn ogen twee doelgroepen die te vaak worden vergeten.