Wat gaat het u kosten?

Op deze pagina vindt u alle tarieven van de verschillende lessen met daarbij een korte uitleg.

Gratis intakegesprek + proefles 

Na het intakegesprek en een bakje koffie of thee gaan we van start met uw eerste proefles. Na de proefles kunt u beslissen of Fit Aan Huis iets voor u is. Het intakegesprek en de proefles zijn geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Zoals ik op de pagina 'wat bied ik u aan' aangeef is het ook mogelijk om gebruik te maken van Fit Aan Huis zonder hierbij te sporten, dan maken we er gewoon een gezellige bedoeling van op de momenten dat ik bij u langs kom.

Buddy training

Het woord buddy training zegt het eigenlijk al een beetje. U kunt samen met uw partner, vriend of vriendin, buurvrouw of buurman, een van uw kinderen of misschien wel een kleinzoon of kleindochter een les volgen. De les zal worden gegeven aan 2 personen waarbij jullie betalen voor 1 persoon. Hierbij sport dus 1 van de 2 gratis waardoor u de kosten samen kunt delen. 

Small group training

Small group training betekent dat u samen met maximaal 3 andere personen een training volgt. Dit kunnen bekenden van u zijn of misschien wel mensen uit dezelfde buurt of dezelfde wijk. Uiteraard gaat dit altijd in samenspraak met u.

Soorten lessen

Prijs per uur

Korting per les

Gratis intakegesprek + proefles

€0,-

n.v.t.

1 losse les

€50,-

n.v.t.

Buddy training. 1+1 gratis (2 pers)

€50,-

€25,- p.p.

Small group training, max 4 pers

€100,-

€25,- p.p.

Verschillende soorten strippenkaarten. 

Mocht u na het intakegesprek en de eerste les nou zo'n goed gevoel hebben dat u ervan overtuigd bent dat u voor een langere tijd gebruik zou willen maken van Fit Aan Huis, dan is het voordeliger voor u om een strippenkaart aan te schaffen. De strippenkaarten hebben geen vervaldatum en levert u mooie korting op.     

Soorten strippenkaarten

Totale prijs

Les prijs

Korting per les

10 lessen strippenkaart

€450,-

€45,-

€5,-

20 lessen strippenkaart

€850,-

€42,50

€7,50,-

Reiskosten.  

Vanaf een afstand van 10 kilometer van Maassluis ben ik genoodzaakt om benzinekosten door te berekenen.

Afstand

Prijs

10 tot 20 kilometer

€5,-

20 tot 30 kilometer

€7,50,-

Leden CareynPlus.

Bent u lid van CareynPlus? Dan profiteert u van speciale kortingen. Voor meer informatie hierover kunt u een kijkje nemen op de volgende website: https://careynplus.nl/ons-aanbod/bewegen/fit-aan-huis/


Mocht u aan de hand van deze informatie nog vragen hebben of wilt u zich aanmelden voor een intakegesprek + gratis proefles, dan kunt u zich aanmelden via het contactformulier op deze website.