1 op 1 coaching

1 op 1 coaching aan huis 

Als personal trainer en bewegingscoach bied ik personal training aan bij u thuis. U hoeft niet meer door weer en wind om iets aan uw fysieke en mentale gezondheid te doen. Naast sporten en bewegen ben ik ook diegene waar u mee kunt lachen, serieuze gesprekken kunt voeren en ben ik graag een luisterend oor. 

Naast het fysiek gezonder en sterker worden wil ik ook aandacht besteden aan het sociale aspect. Na het sporten doen we gezellig een bakje koffie of thee en kunnen we het hebben over alledaagse dingen. Ook ben ik altijd in voor een spelletje met u, zoals rummikub, scrabble of yahtzee. Ik kan alleen niet beloven dat ik u laat winnen. Naast het spelletjes spelen en gezellig kletsen is het ook altijd mogelijk om er even tussenuit te gaan. Voor bijvoorbeeld een rondje wandelen door het park of een frisse neus halen op het strand. Mocht personal training nu helemaal niets voor u zijn, dan kan ik ook altijd langskomen voor de gezelligheid.

Wat voor oefeningen doe ik met u?  

Bij Fit Aan Huis is alles mogelijk. Zo kunnen we oefeningen doen waardoor uw conditie verbetert, u leniger wordt of we kunnen oefeningen doen die u zullen helpen bij het dagelijks leven in huis. Mocht u bijvoorbeeld bang zijn om na een val niet meer zelf overeind te komen kunnen we dit samen beoefenen. Andere voorbeelden zijn iets hoog of juist laag uit een kastje pakken, gemakkelijk uit uw stoel of van de bank afkomen, evenwicht bewaren of uw kleinkind optillen. Door dit te trainen en te beoefenen zult u zien dat dit steeds makkelijker gaat. Zo is het sporten niet alleen goed voor uw mentale en fysieke gezondheid maar daarnaast kan het uw dagelijks leven ook nog eens een stuk gemakkelijker maken. 

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt bij mij terecht voor een intakegesprek met aansluitend uw eerste les, helemaal gratis! Tijdens de eerste les kunnen we met elkaar kennis maken en gaan we het tijdens het intakegesprek hebben over onder andere uw doelen en eventuele klachten of blessures waar we rekening mee moeten houden. Aan de hand van ons intakegesprek en gratis proefles kunt u kijken of Fit Aan Huis iets voor u is.

Ik heb er enorm veel zin in!